www.techno-preventie.be
1001 tips over inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

Informatieve website met technische tips en informatie ter voorkoming van diefstallen, inbraken,

overvallen, ramkraken, bedrijfsdiefstallen, bedrijfsfraude, oplichting en gelijkaardige vormen van criminaliteit.

Email

Sleutel Management Systemen
Gecontroleerd beheer van sleutel voor bedrijven

ADVERTENTIE

Sleutelbeheersystemen

IIn sommige bedrijven of overheidsinstellingen is een absoluut sluitend sleutelbeheersysteem noodzakelijk. Niet alleen om diefstal te voorkomen, maar ook om dat er moet gelogd worden welke personen op een bepaald moment in het bezit zijn van een sleutel of om de toegangsrechten tot de sleutels te kunnen organiseren. 

Het neusje van de zalm zijn de computergestuurde elektronische sleutel management systemen zoals de systemen van CREONE. Met deze systemen heeft de klant zijn volledige sleutelbeheer en sleuteluitgifte onder controle. Alle tijdsparameters worden continu opgeslagen zoals de identiteit van wie , wanneer, welke sleutel.

Omdat de meeste systemen modulair zijn, kunnen ze meegroeien met de noden van een bedrijf.

Kluizen en Brandkasten

Meer Info

Dergelijke professionele systemen worden geleverd met een gebruiksvriendelijke PC-applicatie die de verantwoordelijke voor de sleutels de mogelijkheid biedt om toegangsrechten en toegangsniveaus te gaan creëren.  Deze software laat ook toe om rapporten te genereren, systematisch of bij een calamiteit.

De belangrijkste eigenschappen van dergelijke software, bijvoorbeeld de KeyWin5-software van CREONE:

Het aanmaken van gebruikers en gebruikersgroepen is eenvoudig.

Door in te voeren welke gebruiker met zijn of haar persoonlijke code in de kast kan inloggen, bepaalt de beheerder zelf welke personeelsleden toegang hebben tot een bepaalde sleutel.

Sleutels benoemen

 

Voor meer structuur in uw sleutelmanagement kunt u iedere sleutel een naam of een sleutel-ID naar keuze geven.

Tijdsperiode instellen

 

Beperkt het gebruik van een groep door een bepaalde tijdsperiode in te stellen. De sleutels zijn voor de groep beschikbaar zolang de tijdsperiode geldig is.

Het maken van een back-up

 

Het maken van een back-up van het gehele sleutelmanagementsysteem is eenvoudig. De back-ups worden automatisch benoemd met datum en tijd; het is net zo eenvoudig de back-up te herstellen als aan te maken.

Gebeurtenissenlogboek

 

Alle gebeurtenissen worden in het logboek geregistreerd, zowel van sleutelkasten als van KeyWin5. U kiest zelf welke informatie wordt weergegeven. Aan de hand van selectieopties en tijdsvakken, vereenvoudigt de intelligente zoekfunctie het opzoeken van de juiste informatie en het maken van rapporten.

Alarmindicatie

 

Als u een alarm ontvangt, wordt het alarm duidelijk als rode gebeurtenis in het gebeurtenissenlogboek gemarkeerd en kunt u gemakkelijk zien wie of wat het alarm heeft veroorzaakt.

Voor deze professionele toepassingen, kan U contact opnemen via [email protected]

ADVERTENTIE

Vergeet ook niet dat U als particulier steeds gratis beroep kan doen op een preventie-adviseur van uw lokale politie. Deze opgeleide preventie-adviseurs zijn niet verbonden aan een commercieel bedrijf en kunnen U onafhankelijk en objectief informeren betreffende de aandachtspunten betreffende uw specifieke situatie.

Alle informatie die via deze site wordt verstrekt, is louter informatief bedoeld. Raadpleeg steeds indien nodig een vakman!

Gesponserd door www.security-tools.bewww.veiligheidscilinders.be & www.st-raambeveiliging.be
www.wurster.be - DOM-sleutelservice.be - WEBSHOP - Wurster-online.be

Copyright © 2018 Webdesign NET-ENGINEERING . Alle rechten voorbehouden - Privacy Policy - Disclaimer

DE RAAT kluizen en brandkasten catalogus 2016 Kluis DE RAAT

Vergeet ook niet dat U als particulier steeds gratis beroep kan doen op een preventie-adviseur van uw lokale politie. Deze opgeleide preventie-adviseurs zijn niet verbonden aan een commercieel bedrijf en kunnen U onafhankelijk en objectief informeren betreffende de aandachtspunten betreffende uw specifieke situatie.

Alle informatie die via deze site wordt verstrekt, is louter informatief bedoeld. Raadpleeg steeds indien nodig een vakman! - Disclaimer

Gesponserd door www.security-tools.bewww.veiligheidscilinders.be & www.st-raambeveiliging.be
www.wurster.be - DOM-sleutelservice.be - WEBSHOP