www.techno-preventie.be
1001 tips over inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

Informatieve website met technische tips en informatie ter voorkoming van diefstallen, inbraken,  overvallen, ramkraken, bedrijfsdiefstallen, bedrijfsfraude, oplichting en gelijkaardige vormen van criminaliteit.
Voorkom ook als individu inbraken en andere calamiteiten door eenvoudige maatregelen.

Doorgeeflades - Vaste geldkommen
Gevellades - Kogelwerende loketten

 

Doorgeeflades - Doorgeefsystemen - Loketten

 

Het doorgeven van documenten en de beveiliging van personen achter een onthaal-loket kan U uitvoeren met verschillende doorgeefsystemen zoals een doorgeeflade (loketschuif), een vaste doorgeefkom , doorgeefsassen, roterende doorgeefsystemen, enz.

 

Belangrijk is met degelijk gecertifieerd materiaal te werken en de juiste bepaling van het gewenste beveiligingsniveau.  De normen en classificatie i.v.m. kogelwerendheid kan U vinden op de [Normen Kogelwerendheid]-pagina.

Doorgeefsystemen voor documenten, waardepapieren en geld.

Vaste geldkommen - Vaste doorgeefkommen

De meest eenvoudige doorgeefsystemen zijn vaste    geldkommen.  Ze zijn uitgevoerd zonder bewegende delen en worden eenvoudig ingewerkt in het tablet van een balie.

 

Voorbeeld toepassing :

Doorgeeflades - Schuiflades - Draailades - Pendellades

Schuivende doorgeeflades worden veelvuldig gebruikt aan    loketten van banken, wisselkantoren, postkantoren, benzinestations, enz.  Als pendellade zijn ze ook verkrijgbaar in hogere beveiligingsniveau’s.

 

Een speciale categorie zijn de roterende doorgeeflades voor    een snelle ticket-verkoop. Toegepast bij voetbalstadia, toegangsbalies van beursgebouwen, enz.

 

Meer informatie :

- WURSTER doorgeeflades - schuiflades

- SITEC doorgeeflades-pendellades

Gevellades - buitendoorgeeflades

Gevellades worden speciaal ontwikkeld voor buitengebruik.

Deze doorgeeflades worden gebruikt bij het afhandelen van geldzaken of administratie via de buitengevel van handelszaken, tolhuizen,  tankstations, apotheken, enz.

WURSTER gevellade

model 52A  - Extra grote doorgeeflade voor o.a. apothekers en nachtbalies.

Loketten - Loketramen - Balieramen

Een kogelwerend of vandaalwerend loket is de combinatie van een balietablet, een doorgeefsysteem en een aangepaste beglazing.

 

Communictie kan gebeuren door natuurlijke spraakoverdracht door middel van spreeksleuven of met een loket intercom systeem.

ADVERTENTIE

Rookmelders zijn vanaf 1 januari 2020 verplicht in alle woningen in Vlaanderen om wettelijk conform te zijn.

Helaas eisen woningbranden nog steeds elk jaar tientallen onnodige mensenlevens. Daarom vinden we de verplichting voor het plaatsen van rookmelders een goede maatregel.  Vooral rook maakt de meeste slachtoffers bij woningbranden omdat we in onze slaap niets ruiken. Rookt verstikt en verspreidt zich razendsnel. door de woningen. Bovendien zijn woningen steeds beter en beter geïsoleerd
 
Rookmelders zijn een eenvoudige en doeltreffende bescherming tegen de effectieve gevaren van brand. Daarom verplicht de Vlaamse overheid de aanwezigheid van rookmelders in alle woningen in Vlaanderen, niet alleen in huurwoningen of in nieuwbouw, maar in alle woningen. De overheid verplicht minstens één rookmelder per bewoonde verdieping.

Vergeet ook niet dat U als particulier steeds gratis beroep kan doen op een preventie-adviseur van uw lokale politie. Deze opgeleide preventie-adviseurs zijn niet verbonden aan een commercieel bedrijf en kunnen U onafhankelijk en objectief informeren betreffende de aandachtspunten betreffende uw specifieke situatie.

Alle informatie die via deze site wordt verstrekt, is louter informatief bedoeld. Raadpleeg steeds indien nodig een vakman!

Gesponsord door Security-tools.be  - St-SITEC.be - www.wurster.be  - https://wuster-online.be - WEBSHOP

Copyright © 2019 Webdesign NET-ENGINEERING . Alle rechten voorbehouden - Privacy Policy - Disclaimer