www.techno-preventie.be
1001 tips over inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

Informatieve website met technische tips en informatie ter voorkoming van diefstallen, inbraken,  overvallen, ramkraken, bedrijfsdiefstallen, bedrijfsfraude, oplichting en gelijkaardige vormen van criminaliteit.
Voorkom ook als individu inbraken en andere calamiteiten door eenvoudige maatregelen.

ADVERTENTIE

DOM ix Twinstar veiligheidsslot SKG3

Beglazing - Veiligheidsglas - Kogelwerend glas
Inbraakwerend glas - Brandwerende beglazing

Beglazing - Veiligheidsglas - Kogelwerend glas

 

Alle gevelopeningen zoals deuren en vensters zijn inbraakgevoelig. Glas maakt een essentieel onderdeel uit van deze gevelopeningen. Nooit werd er zo veel gebruik gemaakt van beglazing in kantoren en woningbouw als bij de hedendaagse architectuur.


In functie van de risicoklasse van je woning, bedrijf of winkel, moet je beglazing aangepast zijn, zodat deze niet de zwakke schakel wordt in je beveiligingsplan.

 Categorieën beglazing

Inbraakwerende beglazing

 

Inbraakwerend eof inbraakvertragend gals wordt ingedeeld volgens de Europese Norm EN 356 in verschillende weerstandsklasse’s. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen tussen anti-vandalisme en anti-inbraak.

Inbraakwerend glas kan ook verwerkt worden in thermisch isolerend en akoestisch isolatieglas.

 

Voor meer informatie over inbraakwerende beglazing, Klik Hier

Brandwerende beglazing

 

Brandwerend glas bevat tussen de glasplaten een brandvertragend zwelmiddel.  Bij temperatuurverhoging zal de brandwerende tussenlaag opschuimen tot een ondoorzichtig, brandwerend schild.

 

Voor meer informatie over brandwerende beglazing, Klik Hier

Meer Info

ADVERTENTIE

Rookmelders zijn vanaf 1 januari 2020 verplicht in alle woningen in Vlaanderen om wettelijk conform te zijn.

Helaas eisen woningbranden nog steeds elk jaar tientallen onnodige mensenlevens. Daarom vinden we de verplichting voor het plaatsen van rookmelders een goede maatregel.  Vooral rook maakt de meeste slachtoffers bij woningbranden omdat we in onze slaap niets ruiken. Rookt verstikt en verspreidt zich razendsnel. door de woningen. Bovendien zijn woningen steeds beter en beter geïsoleerd
 
Rookmelders zijn een eenvoudige en doeltreffende bescherming tegen de effectieve gevaren van brand. Daarom verplicht de Vlaamse overheid de aanwezigheid van rookmelders in alle woningen in Vlaanderen, niet alleen in huurwoningen of in nieuwbouw, maar in alle woningen. De overheid verplicht minstens één rookmelder per bewoonde verdieping.

Vergeet ook niet dat U als particulier steeds gratis beroep kan doen op een preventie-adviseur van uw lokale politie. Deze opgeleide preventie-adviseurs zijn niet verbonden aan een commercieel bedrijf en kunnen U onafhankelijk en objectief informeren betreffende de aandachtspunten betreffende uw specifieke situatie.

Alle informatie die via deze site wordt verstrekt, is louter informatief bedoeld. Raadpleeg steeds indien nodig een vakman!

Gesponsord door Security-tools.be  &  Veiligheidscilinders.be & www.st-raambeveiliging.be
www.wurster.be - DOM-sleutelservice.be - WEBSHOP

Copyright © 2019 Webdesign NET-ENGINEERING . Alle rechten voorbehouden - Privacy Policy - Disclaimer

www.techno-preventie.be
1001 tips voor inbraakbeveiliging

Beglazing - Veiligheidsglas - Kogelwerend glas
Inbraakwerend glas - Brandwerende beglazing